The company of a good friend is like an owner of musk; if you don’t buy anything, you will get the smell of it. The company of a bad friend is like the blacksmith’s bellows; if you are not affected by its black dirt, you will be touched by its smoke.

Thursday, June 11, 2009

TERUJANYA AKUUUU...

Thursday, June 11, 2009
Bookmark and Share
Sejak dua tahun kebelakangan ini keterujaan aku terhadap gajet berupa telefon bimbit agak mengendur sejak aku memiliki DOPOD M700. AKu rasa dah oklah! Cuma sesekali aku teruja juga dengan aplikasi GPS yang tak ada kat hp aku... Tapi aku boleh cover sebab bukan kita sentiasa nak guna GPS bila berjalan! Lagi satu yang membantutkan keinginan aku nak merembat hp yang ada GPS tu sebab harganya yang agak mahal.
Tapi pagi ini aku terkejut dengan iPhone 3GS ni.... Memang dah lama terujanya, tapi agak mahal. Kini ia boleh dibeli dengan USD99 sahaja! Kalau convert dengan RM lebih kurang RM400 tu! Ke aku salah kira... Cuma ada GPS ke? Tak sebut pun? Tapi kalau tak ada GPS pun berbaloi gak sebab hp aku pun dah nampak uzur... Hehe banyak kali jatuh dan terpelanting...
Kalau ada sesipa yang ada terbeli model yang 16GB boleh lah share maklumat skit... Yang ni.. 32 GB beb!

Facebook Comments

0 PANDANGAN:

Post a Comment

TERIMA KASIH ATAS KOMEN ANDA...

 

ADUHAI SAGA BLM...

17 Februari 2010 - Booking di Maha Mega Sdn.Bhd.,Tg.Malim

17 Mei 2010 - Terima. Alarm tidak berfungsi. Rujuk ke Karang Saujana, Tg.Malim. Tak terima sebab belum servis pertama.

26 Mei 2010 - 1st service & Repair alarm system - 2 jam. Karang Saujana, Tg.Malim. Ganti Eng.Oil, oil filter & Drain nat(?) Total = RM114.20

2 Jun 2010 - Repair water pipe ring - 3 Jam Karang Saujana, Tg.Malim. Total = RM5 (Ring tak masuk dalam warranty)

BAHAGIAN TAJAAN PENDIDIKAN, KPM

Perkhidmatan Pelajaran

PENGAJIAN AM 900

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM

TRAFIK

PERSPEKTIF CIKGU MALEQUE Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template