The company of a good friend is like an owner of musk; if you don’t buy anything, you will get the smell of it. The company of a bad friend is like the blacksmith’s bellows; if you are not affected by its black dirt, you will be touched by its smoke.

Monday, May 25, 2009

SETULUS HATI..

Monday, May 25, 2009
Bookmark and Share
Bukanlah menjadi niat utama untuk memiliki blog seperti trend generasi IT masa kini. Namun, atas beberapa keistimewaan yang ada pada ruang blog ini, ia dilihat menjadi pelengkap kepada segala aplikasi yang ada dalam laman web sekolah.
Selain ruang blog ini menjadi wadah untuk pengurus laman web melahirkan idea peribadi tentang apa sahaja yang bersangkut dengan pengurusan laman web sekolah, ia juga mampu untuk membuka ruang pandangan pihak ketiga untuk memberi komen dan idea tentang laman web sekolah atau apa sahaja yang berkaitan dengannya...
Justeru, aspek kejujuran dan ketulusan perlu menjadi pertimbangan yang paling utama sebelum pandangan anda dikemukakan. Melontar idea atau pandangan yang sebenarnya tidak jujur dan telus sebenarnya hanya menggugah emosi ke arah yang kurang stabil... Lantas ia tidak banyak membwa impak yang positif..
Sekadar itu dulu buat seketika ini..
Wassalam..

Facebook Comments

0 PANDANGAN:

Post a Comment

TERIMA KASIH ATAS KOMEN ANDA...

 

ADUHAI SAGA BLM...

17 Februari 2010 - Booking di Maha Mega Sdn.Bhd.,Tg.Malim

17 Mei 2010 - Terima. Alarm tidak berfungsi. Rujuk ke Karang Saujana, Tg.Malim. Tak terima sebab belum servis pertama.

26 Mei 2010 - 1st service & Repair alarm system - 2 jam. Karang Saujana, Tg.Malim. Ganti Eng.Oil, oil filter & Drain nat(?) Total = RM114.20

2 Jun 2010 - Repair water pipe ring - 3 Jam Karang Saujana, Tg.Malim. Total = RM5 (Ring tak masuk dalam warranty)

BAHAGIAN TAJAAN PENDIDIKAN, KPM

Perkhidmatan Pelajaran

PENGAJIAN AM 900

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM

TRAFIK

PERSPEKTIF CIKGU MALEQUE Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template