The company of a good friend is like an owner of musk; if you don’t buy anything, you will get the smell of it. The company of a bad friend is like the blacksmith’s bellows; if you are not affected by its black dirt, you will be touched by its smoke.

Saturday, April 23, 2011

PENDEDAHAN PORTAL MyGuru UPSI

Saturday, April 23, 2011
Bookmark and Share
Semalam ke Pusat ICT UPSI untuk dapatkan pendedahan berkaitan dengan Portal MyGuru UPSI. Maklumlah jadi sekolah rintis dalam penggunaan portal tersebut bukan mudah tu. Selama ini portal tu hanya digunakan dalam kalangan staf dan student UPSI. Menutur pengarah Pusat ICT, pusat pengajian prauniversiti sekolah aku dipilih memandangkan jarak yang dekat dengann UPSI... Kalau ada sebarang masalah teknikal yang melibatkan portal tersebut mudah nak urus.

Selain daripada itu pihak Pusat ICT juga ingin mndapat feedback daripada para pelajar sekolah bagaimanakah kesan penggunaan portal tersebut dalam pengurusan kurikulum pelajar stelah ia dijalankan nanti.

Pendedahan tersebut sebagai sebahagian daripada persiapan menjelang Majlis Pelancaran MyGuru pada 26 April 2011. Majlis tersebut akan diadakan di Dewan Konvensyen Pusat ICT, UPSI yang sanat indah tu.. Terima kasih banyak-banyak kepada pihak Pusat ICT kerana memilih kami dalam menjayakan program ini.


Facebook Comments

0 PANDANGAN:

Post a Comment

TERIMA KASIH ATAS KOMEN ANDA...

 

ADUHAI SAGA BLM...

17 Februari 2010 - Booking di Maha Mega Sdn.Bhd.,Tg.Malim

17 Mei 2010 - Terima. Alarm tidak berfungsi. Rujuk ke Karang Saujana, Tg.Malim. Tak terima sebab belum servis pertama.

26 Mei 2010 - 1st service & Repair alarm system - 2 jam. Karang Saujana, Tg.Malim. Ganti Eng.Oil, oil filter & Drain nat(?) Total = RM114.20

2 Jun 2010 - Repair water pipe ring - 3 Jam Karang Saujana, Tg.Malim. Total = RM5 (Ring tak masuk dalam warranty)

BAHAGIAN TAJAAN PENDIDIKAN, KPM

Perkhidmatan Pelajaran

PENGAJIAN AM 900

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM

TRAFIK

PERSPEKTIF CIKGU MALEQUE Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template