The company of a good friend is like an owner of musk; if you don’t buy anything, you will get the smell of it. The company of a bad friend is like the blacksmith’s bellows; if you are not affected by its black dirt, you will be touched by its smoke.

Thursday, August 20, 2009

CAYALAH CIKGU ROMLI!!

Thursday, August 20, 2009
Bookmark and Share
Aku teruja sangat dengan petikan akhbar nih... Jika terbukti secara klinikal bahawa remedy yang digunakan dalam menghasilkan penawar virus H1N1 sangat berkesan... Inilah kejayaan "R&D" yang terbesar dalam sejarah manusia memerangi virus maut seperti H1N1.
Aku harap, ia bukan sekadar bahan tarikan sensasi akhbar sahaja, malah usaha perlu dilakukan oleh pihak Kementerian Kesihatan Malaysia bagi meastikan keberkesanan ubat tersebut. Jika memang ada hubungan yang signifikan antara ubat tersebut dengan penawar yang ditunggu-tunggu di seluruh dunia, kenapa tidak dikomersilkan.
Yang ini sah-sah.. memang lebih baik daripada vaksin yang dah jemu ditunggu itu. Tiada bahan kimia serta kesan ubatan alopati seperti drug dan sebagainya.
Berikut beberapa capaian yang berkaitan dengan ramuan yang Cikgu Romli adunkan. Daun Mahkota Dewa, Daun Akar Cerita, Daun Afrika, Daun Malbery, Daun Mambu, dan Buah Mengkudu.
Selamat mengkaji...

Facebook Comments

0 PANDANGAN:

Post a Comment

TERIMA KASIH ATAS KOMEN ANDA...

 

ADUHAI SAGA BLM...

17 Februari 2010 - Booking di Maha Mega Sdn.Bhd.,Tg.Malim

17 Mei 2010 - Terima. Alarm tidak berfungsi. Rujuk ke Karang Saujana, Tg.Malim. Tak terima sebab belum servis pertama.

26 Mei 2010 - 1st service & Repair alarm system - 2 jam. Karang Saujana, Tg.Malim. Ganti Eng.Oil, oil filter & Drain nat(?) Total = RM114.20

2 Jun 2010 - Repair water pipe ring - 3 Jam Karang Saujana, Tg.Malim. Total = RM5 (Ring tak masuk dalam warranty)

BAHAGIAN TAJAAN PENDIDIKAN, KPM

Perkhidmatan Pelajaran

PENGAJIAN AM 900

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM

TRAFIK

PERSPEKTIF CIKGU MALEQUE Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template